Klubturneringen suspenderet
Nyhed skrevet den: 19. Marts
Klubturneringen er foreløbig suspenderet i forhold til corona situationen. Vi må følge myndighedernes anvisninger og se hvornår vi evt. kan starte op igen.

Nyhed skrevet den: 16. Marts
Grundet situationen omkring Corona virussen, lukker al skak i klubben foreløbig frem til efter påsken. Det vil være muligt at hente ure, brætter og brikker ved Hansjørgen på Æblehaven 20, 6320 Egernsund

Holdturneringen 19/20
Nyhed skrevet den: 13. Marts
Så blev årets holdturnering afsluttet søndag og mandag. For 1. holdet var det en succesfuld holdturnering, såfremt vi blev i Mesterrække 1. Det endte heldigvis med at ske, da der kun var en nedrykker fra 2. division. For at være sikre søndag, skulle vi dog ende over Haderslev 2, som på dagen var 2,5 point foran os. Vi havde dog gruppens svageste hold i Evans 3. Vi kom da også hurtig foran 4-0 og det begyndte at se godt ud. Imens var Haderslev bagud 4-1 i deres kamp. I vores sidste 4 kampe endte vi dog kun med skaffe 1,5 point, da både Rasmus og mig(Jørgen) tabte. Da Haderslev samtidig hentede 2,5 point i deres sidste 3 kampe, endte vi med at være 1/2 point bagud. Men som tidligere nævnt, så rykkede kun 1 hold ned fra 2. division, og vi er dermed sikre. Det havde dog også været ufortjent hvis vi havde rykket ned, da vi blandt andet undervejs hev 3 sejre over Tønder, Haderslev 2 og Evans 3. Jeg har lagt mit parti mod Christian Karstensen(Tønder) ind under gode partier på opfordring fra min far. Hvis andre har nogle partier de vil have analyseret og lagt på hjemmesiden, skal de være velkomne til at sende det til mig.
I mandags var det så 2. holdets tur til at være i ilden. Efter at have vundet A-rækken bl.a. over vores 3. hold, så havde de chancen for at rykke op i Mester 2. Inden kampen, var der dog ikke den store tro, da Jerne på papiret så rigtig gode ud. Det endte dog kun med at blive til et knebent nederlag på 4,5-3,5 så rigtig flot af 2. holdet

Jørgen Clausen

Klubturneringen
Nyhed skrevet den: 10. Marts
Klubturneringen ligger nu under resultater. Endnu engang er der et flot deltager tal.

GRÅSTEN SKAKKLUBS KLUTURNERING 2020.
Nyhed skrevet den: 8. Januar
DATOER: torsdage 20/2 - 5/3 - 19/3 - 26/3 - 16/4 - 23/4 - 7/5.

GRUPPER: Fortrinsvis 8 mands grupper nederste gruppe evt. monrad.

STED: Gråsten skole Degnevænget 2 vestfløjen lokale 25 - 26.

TID: 1,30 + 30 sek pr. træk fra 19,00 - 23,00. Hængepartier afvikles
efter aftale eller på torsdage hvor der er alm. klubaften.

INDSKUD: Klubmedlemmer 0 kr. ikke medlemmer 140,00 kr.

TILMELDING: senest d. 14/2 2020 med navn,klub,rating og tlf.

PRÆMIE: Der pr. til nr. 1 + 2 i hver pulje ved ligestilling deles præmierne.
Turneringen er en EMT. og vil blive ratet ved lige stilling som
klubmester er det alm. korrektionder er gældene.

Afbud : Senest kl. 16,00 . samme dag og kommer mand mere end en
halv time for sent har man tabt

Venlig hilsen ved formanden for Gråsten skak klub Hansjørgen Clausen
Æblehaven 20 Egernsund tlf. 25126007 .
E-mail : hansjorgenclausen@live.dk