Nyheder

1. dag veloverstået
Nyhed skrevet den: 18. Maj
Så er første dag af vores jubilæumsturnering gået, og vi synes dagen er forløbet planmæssigt. Kun et enkelt afbud i mester 1.
Dagens resultater kan findes her: Resultater
I øverste gruppe er det stormesteren Jesper Thybo der fører sammen med IM Hilmir Heimisson. De mødes i første runde i morgen, så det bliver igen en spændende dag.
I gruppe 2 har FM Mikkel Løftgaard lagt sig suverænt i spidsen med 2 point. Lige efter følger Iver Poulsen med 1 1/2

Links til livetransmissionen
Nyhed skrevet den: 17. Maj
Gruppe 1
Gruppe 2

Vi er klar
Nyhed skrevet den: 17. Maj
Så nærmer jubilæumsturneringen sig i morgen. Vi er ved at være klar til at tage imod jer alle sammen. Der er desværre kommet et afbud i mester 1 hvorfor der kommer en oversidder i denne gruppe. Men ellers skulle alle andre gerne være klar til 3 dage med masser af skak.
I de 2 øverste grupper vil der være livetranmission. Der vil blive lagt et link op senere med adgang til siden. I WIM gruppen er det dog kun de 2 partier der bliver sendt live, da der er sket en fejl med det ene bræt.

Grupperne sat
Nyhed skrevet den: 14. Maj
Så er grupperne lavet. De kan findes under følgende: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourid=28482&curtab=tour-table
Vi er super glade for deltagerantallet, og vi glæder os til en rigtig god weekend med masser af skak.
Da vi kun er 9 i nederste gruppe, modtager vi gerne en tilmelding med en spiller under 1400 i rating.

Jubilæumsturnering
Nyhed skrevet den: 8. Maj
Så nåede vi tilmeldingsfristen på vores jubilæumsturnering. 65 er tilmeldt hvilket er mere end flot. Heriblandt en stormester og flere internationale mestre. Da 65 er et dumt antal og hvis man gerne vil deltage, så skriv til vores formand på hansjorgenclausen@live.dk Vi glæder os til en rigtig god turnering.