Nyheder

KLUBMESTERSKAB 2017.....
Nyhed skrevet den: 27. April

Så blev man færdig med sæsonens sidste vigtige turnering, nemlig KLUBMESTERSKABET 2017.
På grund af folks deltagelse i flere forskellige turneringer har denne turnerings 7 runder strakt sig over godt 2½ måned, men der er bestemt alligevel blevet kæmpet bravt hele vejen.
Samtlige resultater og slutstillinger i de to grupper kommer snarest, både på denne hjemmeside og på unionens turneringsoversigt.
Men her skal det dog nævnes, at BENT blev KLUBMESTER 2017 med 5 point, skarpt forfulgt af HANSJØRGEN med 4½ p. HENRIK havde ellers lagt sig i front, men måtte tage sit første nederlag i sidste runde, hvor FINN efter 4 remiser tog sit første hele point, netop over Henrik.
I Basis 2 blev ERIK vinder med 5½ p., mens UWE og den skarpe gæstespiller, Joakim Færgeman, hver hentede 5 p. på en delt 2.-plads. Faktisk slog Joakim både Erik og Uwe.

Sæsonen går på hæld...
Nyhed skrevet den: 22. April

På torsdag, 27. april, spilles sidste runde i vor egen KLUBTURNERING. Efter at alle udsatte partier er afviklet, er der lagt op til en spændende omgang i begge rækker. Man vil måske nok ane enkelte favoritter, men i skak kan alle jo overraske, så det ser spændende ud.

DM - 2017...
Nyhed skrevet den: 17. April

Så blev DM-turneringen 2017 afviklet - og denne gang under fine forhold på Comwell-Hotel, Rebild.
Der var ca. 200 deltagere, og vi havde fra Gråsten 3 modige folk med på lidt lavere niveau; men vor klub blev også her præsenteret på absolut fornuftig vis.
Alle resultater og stillinger i alle rækker kan interesserede selv finde på DSU's hjemmesider under DM.
Her skal det dog kort nævnes, at HANSJØRGEN blev nr. 7 i en række, benævnt GS,2,2. Han scorede 2½ p. af 5 mulige (2 vundne og 1 remis), men han tabte 18 ratingpoint.
I Veteranrækken blev ERNST nr. 11, ligeledes med 2½ p. (også 2 vundne og 1 remis), og han vandt 45 gode ratingpoint.
Og også i Veteranrækken deltog ERIK. Han blev blot nr. 19 med 1½ p. (3 gange remis); men han vandt alligevel 18 ratingpoint.
Det var en god og udbytterig turnering - også for vore folk -, hvor man ser en masse god skak af mange af vore bedste spillere; og det var godt at se det 10-mands felt, der var i LANDSHOLDSKLASSEN; en flok af meget unge spillere på vej op.

HENRIK blev TREKANT-Mester...
Nyhed skrevet den: 6. April

Så afviklede vi 2. halvdel af TREKANT-TURNERINGEN, de sidste tre runder.. Efter alle 7 runder skete der lidt forskydning i placeringen; men der var ingen, der kunne røre HENRIK, som blev en suveræn vinder med maximum, 7 point af 7 mulige. Godt gået, Henrik. Og HANSJØRGEN fasthold sin placering som nr. 2 med 5½ p., mens ERNST bed sig fast på plads 3 med 5 p.
Steen-Oluf (Alssund) blev nr. 4 med 4 point, skarpt forfulgt af UWE med 3½ p.
De sidste 3 pladser blev besat - i rækkefølge - af ERIK, Morten (Alssund) og Eilert (Alssund).

FORTSAT AKTIVITET...
Nyhed skrevet den: 4. April


Mens der er pause og opsamling i vor egen klubturnering - inden sidste runde, ultimo april, så er der stadig nogle af vore medlemmer, der holder sig i gang.
Der er dog skruet lidt ned for aktiviteterne, hvilket ses af antal deltagere.
I årets TREKANT-TURNERING, som startede i aften med de første 4 runder (partier a' 2 x 20 min.), er der kun 8 mand med (3 fra Alssund og 5 fra Gråsten). Og disse 5 har p.t. sat sig på de 5 første pladser, således: HENRIK: 4 p.; HANSJØRGEN: 3½ p.; UWE: 3 p.; ERNST: 2½ p. og ERIK: 2 p.. Allerede på torsdag afsluttes denne lille, traditionelle turnering med de sidste 3 runder, således at alle har mødt alle. Det er lidt en skam for denne turnering, som nu er blevet til en TOKANT-Turnering, og som også ses at have svigtnde tilslutning.
I aften er man også startet på kampen om LØGUMKLOSTER BYMESTERSKAB, hvor vi også plejer at møde op med flere folk. Men i Kloster er der dog 14 deltagere med stærkest repræsentation fra Vojens og hjemmeholdet. Her er Gråsten på banen med JESPER, som er med i Basis-1 (med 6 deltagere), og det er her Bymesterskabet bliver afgjort. Vi vil spændt følge Jespers indsats.
Og i en del af påsken kører 3 mand til Rebild, til DM. HANSJØRGEN stiller op i en af 5-omganges-rækkerne, mens ERNST og ERIK igen prøver at blande sig med VETERANERNE (5 runder).